Space
NOUTATI
Space Space Space Space Space Space
Space
Space
Loading
PROGRESS ICT SOLUTIONS   |   NOUTATI
space

Noutati
A aparut Versiunea 10 a WinLine Mesonic anuntata odata cu relansarea marcii MesonicVersiunea 10 a WinLine Mesonic anuntata odata cu relansarea marcii Mesonic  aduce cu sine o serie de imbunatatiri functionale. WinLine convinge cu un nou GUI, o tehnologie Ribbon si un pachet Office integrat mai extins. Cu toate acestea centrul de dezvoltare a fost pus  pe dezvoltarea sistemului WinLine CRM, care convinge prin simplitate, rapiditate si integrare..

Utilizabilitate:
Accentul principal a fost pus in acest domeniu  pe o operatiune uniforma al carui rezultat se regaseste in cateva domenii, precum asistenta  pentru crearea de liste, rapoarte OLAP sau crearea de filtere.

Aceasta schimbare se regaseste si la sistemul de comandare a datelor care este acum mai clar configurat si prezinta functii suplimentare, ca de exemplu o modalitate de cautare simplificata in  tabele.Sistemul de comanda al datelor care printre altele actioneaza  ca un centru de control pentru CRM WinLine, a fost revizuit in cateva domenii. In acest sens completarea automata a datelor a fost extinsa si la alte domenii cum ar fi reprezentanti, proiecte si utilizatori.

V10 aduce o serie de rapoarte suplimentare precum si o vizualizare a calendarului. Termenele se muta si se modifica usor cu drag’n’Drop.. Mai mult de atat, rapoartele din sistem se exporta cu usurinta ca tabele Excel

Tehnologia Ribbon:  
Versiunea 10 dispune  de o tehnologie Ribbon care aduce numeroase avantaje pentru editare. Astfel, exista intotdeauna o fereastra Ribbon curenta deschisa care va arata butoanele tabelelor.

Exemple:

Baza parteneri:

Prelucare document (voucher):


Inregistari note contabile:

CRM-“ Ready to go”: CRM WinLine vine acum cu actiuni predefinite , liste, filrer si un sistem de comanda a datelor. In afara de faptul ca noul CRM isi merita intr-adevar numele, au fost adaugate mai mute functii care simplifica pasii de lucru in comunicarea cu persoanele interesate si client. De exemplu , se permite acum Outbox-ului sa utilizeze imbinarare de corespondenta de la Microsoft Word. Interactiunea dintre CRM integrat cu alte module Mesonic, cum ar fi FACT managementul marfurilor a fost imbunatatita. Dupa instalarea WinLine, CRM-ul poate fi utilizat direct, fara instalare suplimentara, configurarea initiala nefiind necesara. In managementul marfurilor pentru documentul selectat se pot inregistra direct actiuni si fluxuri de lucru noi si se pot vizualiza actiunile déjà efectuate, intr-o privire de ansamblu.

Pe scurt, versiunea 10 ofera o serie de modificari grafice si functionale care fac lucrul cu WinLine mai usor si mai eficient. 
07.11.2014
CONFERINTA ANTREPRENORILOR GERMANI DIN ROMANIA 2014

18.06.2014
Progress ICT - recunoastere in cadrul prestigioaselor premii IT oferite de CAS Software AG

29.10.2013
Lansare WinLine 10 in Romania: Vineri, 15 noiembrie 2013, Marriott Hotel, Bucuresti

29.10.2013
A aparut Versiunea 10 a WinLine Mesonic anuntata odata cu relansarea marcii Mesonic

17.09.2012
Business Breakfast - vineri 28 Septembrie 2012, Brasov

27.06.2012
Progress ICT Solutions un partener solid si cu experienta pentru un business serios si de durata!

16.03.2012
Progress-ICT prin MEDIALINE AG la CeBIT 2012

23.02.2012
CAS Certified Partner

08.02.2012
Partener Progress

Space
NEWSLETTER
Space
Space
SUPORT
Space
Email TeamViewerQS.exe My status Email
Space
CERTIFICARI
Space Microsoft

Dell

CAS genesisWorld

Mesonic

VMware