Space
NOUTATI
Space Space Space Space Space Space
Space
Space
Loading
PROGRESS ICT SOLUTIONS   |   MESONIC BUSINESS SOFTWARE
space

Mesonic Business SoftwareMesonic Business Software logo

Compania MESONIC a fost infiintată in 1978 ca producător de software.

Scopul este dezvoltarea si adaptabilitatea permanenta a solutiilor pentru sustinerea si eficientizarea activitatii clientilor nostril in vederea obtinerii unor avantaje considerabile. Scopul acestor solutii este sa ajute la optimizarea proceselor intr-o companie in scopul economisirii timpului si reducerii cheltuielilor.

In prezent peste 60 de specialisti se implica in dezvoltarea solutiilor MESONIC.

Firma MESONIC are in prezent 4 sedii in Germania, Austria, SUA si Italia, iar in Romania este reprezentata de Progress-ICT.

Printre clientii companiei se numara companii din diverse domenii: distributie, productie, servicii financiare,industria transportului, imobiliare, utilitati, Horeca, etc.

Solutia WINLine este dezvoltata de aproape 30 de ani si este prezenta prin intermediul partenerilor in 30 de žari (Europa + SUA) ca o solutie modulara, scalabila, multi-language, flexibila si customizabila pentru managementul integrat al oricarui tip de business.

Solutia WINLine se adreseaza tuturor tipurilor de companii care doresc sa dežina un sistem informatic care sa le sustina activitatea in viitor, indiferent de numarul de useri, volumul de date sau numarul companiilor operate in sistem.

Satisfactia clientililor nostri este un factor decisiv in business-ul Progress-ICT din grupul Medialine AG.

Pentru a putea raspunde eficient si cu o solutie complete la cererile clientilor nostri, am creat si solidificat in timp o serie de aliante strategice cu unii cei mai importanti jucatori din piata IT de profil.

Aceste parteneriate s-au dezvoltat in timp printr-o serie de proiecte inovative, implementate cu succes la clientii nostrii. Astfel prin schimbul de experienta si cunostinte care au avut loc in timp, am reusit sa dezvoltam o serie de solutii de business complete care pot face fata cu succes la exigentele clientilor si pietei actuale.Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati si site-ul partenerului. Click aici
<< Inapoi la Parteneri
Space
NEWSLETTER
Space
Space
SUPORT
Space
Email TeamViewerQS.exe My status Email
Space
CERTIFICARI
Space Microsoft

Dell

CAS genesisWorld

Mesonic

VMware