Space
NOUTATI
Space Space Space Space Space Space
Space
Space
Loading
PROGRESS ICT SOLUTIONS   |   COMPANIE
space

CompanieCompanie

In continuare va prezentam mai multe informatii despre compania noastra.


Va rugam sa vizitati si:

Progress-ICT este un important furnizor de solutii de business IT&C, valorificand experienta dobandita in cadrul grupului Medialine, in cei peste 12 ani de activitate.

Avand un palmares important de clienti, mai ales pe plan international, suntem un jucator strategic pe piata IT&C axat pe solutiile integrate de optimizare a proceselor de business dintr-o companie.

Credem ca "zestrea" noastra este data de solutiile dezvoltate si implementate cu succes la clienti din diverse domenii de activitate.

Cu o experienta vasta in domeniul strategiei si adaptarii proceselor de afaceri, consultantii nostri sunt alaturi de clienti pentru transpunerea in practica a viziunii lor asupra afacerii.

Focalizarea noastra este data de eleborarea si implementarea solutiilor integrate care vor accelera "progress-ul" afacerii catre atingerea obiectivelor propuse.

Cel mai adesea solutiile de management sunt rezultatul unor cerinte specifice intalnite la clienti. Printr-o abordare "progress-ista" ajutam clientii sa-si indeplineasca obiectivele, prin stabilirea unor strategii eficiente si viabile in piata, asigurand asimilarea acestora in organizatia lor intr-o maniera eficienta si integrata.


Space
NEWSLETTER
Space
Space
SUPORT
Space
Email TeamViewerQS.exe My status Email
Space
CERTIFICARI
Space Microsoft

Dell

CAS genesisWorld

Mesonic

VMware