Space
NOUTATI
Space Space Space Space Space Space
Space
Space
Loading
PROGRESS ICT SOLUTIONS   |   CINE SUNTEM
space

Cine suntemCine suntemSuntem unul din putinii integratori existenti pe piata care desfasoara un business de IT centrat pe respectarea unor principii de viata si echitate :

Solutiile pe care le oferim sunt sustinute de profesionisti cu experienta si de un capital financiar si material de durata, in scopul construirii unui business de durata.

Incercam sa ajutam clientul, doar daca consideram ca ceea ce avem este ceea ce isi doreste.

Dezvoltarea protofoliului de produse si a echipei este principalul obiectiv de durata, pentru ca astfel putem sa ne impunem pe o piata dinamica si in continua schimbare.


Principalul factor care a contribuit la renumele construit pe piata si portofoliul de clienti existenti, este echipa de specialisti construita si dezvoltata in timp.

De aceea ne mandrim cu specialisti certificati si cu experienta in implementarea de proiecte complexe de succes in tara si strainatate ( Germania, Austria etc).


Secretul acestei retete de succes, corelat cu evolutia pietei actuale, este dat, in conceptia noastra, de respectarea urmatoarelor deziderate:

  • Orice discutie cu un potential client implica obligatoriu o analiza veridica si pliata pe dorintele potentialului client, inainte de a demara un proiect.

  • In baza analizei de risc si rentabilitate (ARR) decidem impreuna cu clientul daca si in ce conditii se poate realiza proiectul.

  • Orice client inseamna in primul rand o referinta de succes si mai ales posibilitatea dezvoltarii si altor parteneriate in timp.

  • Perfectionarea si dezvoltarea echipei proprii de specialisti pemite adaptarea la cerintele pietei si implicit a clientilor.
<< Inapoi la Companie
Space
NEWSLETTER
Space
Space
SUPORT
Space
Email TeamViewerQS.exe My status Email
Space
CERTIFICARI
Space Microsoft

Dell

CAS genesisWorld

Mesonic

VMware