Space
NOUTATI
Space Space Space Space Space Space
Space
Space
Loading
PROGRESS ICT SOLUTIONS   |   CAS GENESISWORLD
space

CAS genesisWorldCAS genesisWorld logo

CAS CRM este o SmartCompany a CAS Software AG focusata pe solutii CRM inovative si customizate eficient pe necesitatile companiilor.

CAS Software AG s-a dezvoltat in ultimii ani ca lider de piata si in domeniul inovatiilor pentru Managementul Relatiei cu Clientii (CRM) in sectorul dinamic al companiilor din piata.

Avand un rol activ in proiectele de dezvoltare de software cu scopul de a oferi companiilor solutii adecvate pentru o organizare interna mai eficienta si o mai buna gestiune a relatiei cu clientii, CAS Software AG are drept scop sa devina un lider international al solutiilor de tip XRM (any relations management).

CAS Software AG face parte din liderii europeni in domeniul solutiilor de management al informatiei, colaborare si management al relatiei cu clientii (CRM).

In fiecare zi, mai mult de 150.000 de utilizatori din intreaga Europa lucreaza cu produsele CAS Software, distribuite prin intermediul unei retele compuse din mai mult de 110 parteneri integratori.

Expertii CAS Software sunt implicati atat la nivel national, cat si international, in programe si proiecte ample de cercetare. Astfel compania a primit multe premii pentru orientarea catre IMM-uri si inovatie in imbunatatirea modalitatilor de lucru a acestora.

Dintre acestea amintim:

  • „Dinstinctia CRM”,
  • „Premiul IT European”,
  • premiul pentru „Cel mai inovativ climat”
  • titlul de „Inovatorul anului” in 2006
  • titlul de „Cel mai bun angajator” in sectorul IMM.

Proiectul dumneavoastra CRM in cele mai bune maini.
Din experienta dobandita in timp si a numeroaselor proiecte pentru clienti, cunoastem particularitatile cu care se confrunta companiile in dinamica pietei actuale.

Produsele CAS sunt adaptate optim cerintelor dumneavoastra si faciliteaza o implementare de succes in cel mai scurt timp.

Clientii nostri sunt incantati.
Indiferent daca este vorba despre o solutie CRM standard, CRM sectorial sau Cloud-CRM, solutiile CRM sunt dedicate companiilor care sunt orientate catre clienti.

Rezultatele ne dau dreptate:

  • numeroase companii care ocupa pozitii importante pe piata in diferite segmente se incred in produsele noastre software.
  • mai multi clienti au obtinut CRM Best Practice Award pentru cel mai reusit proiect CRM.

Investitia renteaza
Peste 25 % din cifra de afaceri este investita anual in inovatie si in dezvoltarea continua a produselor CAS. Acest angajament se vede si in o serie de distinctii care recompenseaza munca depusa:

  • Topul Inovatorul anului (2004, 2005, 2006, 2009 si 2011),
  • Angajatorul anului (2009)
  • Cea mai mare satisfactie a clientilor (studiu CRM i2s 2010).

Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati si site-ul partenerului. Click aici
<< Inapoi la Parteneri


Space
NEWSLETTER
Space
Space
SUPORT
Space
Email TeamViewerQS.exe My status Email
Space
CERTIFICARI
Space Microsoft

Dell

CAS genesisWorld

Mesonic

VMware